Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، ایجاد شرایط لازم برای کسب تحصیلات عالیه و ورود به مقطع دکتری یکی از دستاوردهای مهم دانشگاه آزاد محسوب می‌شود که هرساله تعداد زیادی از فارغ‌التحصیلان مقطع دکتری در رشته‌های مختلف از دانشجویان این دانشگاه هستند که استادان فردای ایران در راستای توسعه علمی کشور خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزمون EPT لازمه کسب مدرک دکتری در دانشگاه آزاد

English Proficiency Test آزمونی معتبر است که توسط دانشگاه آزاد اسلامی از سال 86 برای دانشجویان و متقاضیان دکتری این دانشگاه برگزار می‌ شود، این آزمون برای آن دسته از متقاضیانی است که مدرک بین المللی با نمره تعیین شده توسط دانشگاه را نداشته و باید نمره قبولی در آزمون EPT را به عنوان جایگزین آن نمره جهت ورود به دوره دکتری دانشگاه کسب کنند.

سیسستم نمره دهی در آزمون EPT

آزمون EPT هم مانند تمامی آزمون‌‌های معتبر زبان انگلیسی دارای نمره قبولی مشروطی و مردودی است.

حداکثر نمره در آزمون EPT صد نمره بوده که این نمره در سه مهارت: واژگان (Vocabulary)، گرامر و درک مطلب گنجانده شده است.

این صد نمره به صورت زیر در سوالات این آزمون پخش شده است:

Vocabulary (واژگان)

این بخش در آزمون EPT شامل 25 سوال بوده که بصورت چهارگزینه‌ای شرکت کننده را مورد سنجش قرار می‌دهد به نحوی که فرد باید از بین گزینه‌ها، گزینه صحیح را یافته و پاسخ درست را مشخص کند.

Grammar (گرامر) 40 تست:

در این قسمت توانایی و مهارت گرامری شرکت‌کنندگان در آزمون مورد سنجش قرار می‌‌گیرد. سوالات در این بخش به صورتی طرح شده است که در هر سوال زیر چهار بخش از کلمات خط کشیده شده و شما در نوع سوالات باید Phrase و مجموعه کلماتی که نادرست هستند را انتخاب کنید.

بخش گرامر این امتحان در دو بخش صورت می‌پذیرد که بخش دوم از سوال 56 تا 65 را معمولا شامل می شود. در این بخش جملاتی کامل برای گزینه ها به شما ارائه گردیده است که یکی از این جمله‌‌ها از نظر ساختاری نادرست بوده و شرکت‌‌کننده باید این جمله را شناسایی کند.

درک مطلب 20 تست:

در بخش سوم از سوالات آزمون EPT بخش Reading Comprehension چهار متن برای شرکت‌کنندگان در نظر گرفته شده است، موضوع این متون پیرامون مباحث علمی و متنوع مطرح می‌شود.

بخش ریدینگ این آزمون از سوالات 66 تا 88 را در بر می‌‌گیرد. هر متن پنج سوال دارد و شرکت‌‌کنندگان در این آزمون باید با توجه به متن و درک درست مفاهیم و استفاده از تکنیک‌‌های Reading به این سوالات جواب درست دهند.

سوالات جای خالی:

همان‌طور که از اسم این بخش می‌توان حدس زد این سوالات به نحوه‌ای طرح شدند که شما با متنی روبرو هستید که در آن برخی از بخش‌ها بصورت جای خالی برای شما نشان داده شده است که باید جواب درست را از بین چهار گزینه در پاسخنامه خود علامت بزنید. این سوال‌‌ها در آزمون EPT شامل سوالات 86 تا 100 است.

عیدی رئیس دانشگاه آزاد به دانشجویان دکترای تخصصی و داوطلبین آزمون EPT

دانشجویان علاقه‌مند ورود به مقطع دکتری دانشگاه آزاد بعد از قبولی در کنکور دکتری و پذیرش در مصاحبه بعد از آزمون، پس از سپری شدن سه ترم از این مقطع باید در آزمون جامع شرکت کنند که لازمه ورود به آزمون جامع، شرکت در آزمون ای پی تی و قبولی در این آزمون است که تا سال گذشته حداقل نمره 50 بود و دانشجو اگر موفق به کسب این حداقل نمی‌شد مجوز گذراندن واحد رساله دکتری را نداشت.

این روند تعیین نمره برای دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد مشکل‌‌‌ساز شده بود که با پیگیری از طریق مسئولان سازمان مرکزی سرانجام تلاش‌‌ها نتیجه داد و در روز شنبه 18 خردادماه با تایید دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد، از این پس، همه دانشجویانی که در آزمون جامع نمره قبولی کسب کردند می‌توانند واحد رساله را اخذ کنند. در صورتی که نمره مشروطی (حداقل 40) را نداشته باشند هم‌زمان با اخذ رساله باید شهریورماه نمره مشروط را کسب کرده یا در کلاس تعیین سطح شرکت کنند. در غیر این صورت مرخصی با 25 درصد شهریه لحاظ می‌شود. دوستانی که نمره مشروط را کسب کرده‌اند تا هنگام دفاع مهلت ارائه نمره کامل زبان (حداقل 50) را دارند.

تغییرات جدید در آزمون زبان‌های خارجی دانشگاه آزاد براساس بخشنامه مورد تایید دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد، به شرح زیر است:

نام آزمون حداقل نمره قبول مشروط برای شرکت در آزمون جامع حداقل نمره قابل قبول برای دفاع نهایی از رساله EPT-IAU 40 50 (TOEFL (IBT 52 65 (TOEFL (PAPER BASE 400 500 MCHE 40 50 TOLIMO 400 500 IELTS 4/8 6

لازم به ذکر است، این تغییرات در آزمون ای پی تی دانشگاه آزاد بعد از 3 سال پیگیری توسط ⁨کمپین مطالبات دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد
نتیجه داد. در زمان ریاست دکتر طهرانچی این مشکل حل شده که منجر به رفع دغدغه بسیاری از دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد شده است.

انتهای پیام/

188 / 167 آزمونEPT طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قبولی مشروط

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آزمونEPT طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۲۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد

مصاحبه خبرنگار ایسکانیوز استانی با حسن محمدی عضو هیئت علمی معارف اسلامی دانشگاه آزاد ارومیه در سالروز گرامیداشت شهید مرتضی مطهری و روز معلم.

حسن محمدی دارای مدرک دکترای تاریخ اسلام و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد ارومیه از سال ۱۳۹۴ تا کنون و مدیر گروه معارف اسلامی از تاثیرات یک استاد در جامعه اینگونه سخن گفت: یک استاد موفق باید بتواند در دانشجوی خود و در جامعه تاثیر مثبتی ایجاد کند و ما این تاثیر مثبت را عملا در جامعه بتوانیم مشاهده کنیم، هم در اخلاق و هم در رفتار دانشجو تغییر ایجاد کند. به نظر من استاد در جامعه باید الگو باشد و دیگران از او سرمشق بگیرند و اگر این جایگاه را داشته باشد آن جامعه میتواند به جامعه ای موفق تبدیل شود که استاد در آن در جایگاه واقعی خود قرار گرفته.


وی درباره معیار های یک استاد خوب گفت: یکی از معیارهای یک استاد خوب در وهله اول اخلاق اوست و تا زمانی که استاد ما یک استاد اخلاق مدار نباشد و مهربانی و عطوفت را در درس خود نگنجاند تاثیری بر دانشجو نخواهد گذاشت، پس اولین معیار برای یک استاد از نظر بنده اخلاق استاد و منش و روش برخورد وی است و دومین معیار استاد علم اوست که باید دارای علم به روز نافع و موثر برای دانشجویان باشد، ینی علمی به دانشجویان ارائه دهد که به درد زندگی امروزی آن ها بخورد و بتوانند مشکلی از مشکلات آنها را حل بکنند و این ها اساسی ترین معیار ها برای یک استاد است.

وی درباره انتظاراتش از دانشگاه گفت: در اخر من درخواستم از دانشگاه ازاد جایگاه استاد هست هم از نظر اجتماعی هم از نظر اقتصادی و اینکه نظم و انظباط در دانشگاه حاکم باشد و هر چیزی سر جای خودش باشد.


محمدی در پایان گفت: ما اساتید انتظار خیلی زیادی از دانشجویان نداریم، اینکه دانشجویان ما ارزش و جایگاه استاد را حفظ کنند، هم در برخورد و اخلاق و منش و هم اینکه علمی که از استاد می‌آموزند را بتوانند در زندگی خود به کار بگیرند و موفق شوند انتظارات ما براورده می‌شود و من احساس میکنم که مقام و جایگاه یک معلم نسبت به زمان های گذشته پایین‌تر آمده و همینکه انتظار داریم جامعه ارزش و جایگاه استاد و معلم را حفظ کند و معلمین در بالاترین درجه جامعه قرار بگیرند.

خبرنگار : ثنا عسگری انتهای خبر/ کد خبر: 1229142

دیگر خبرها

  • طهرانچی: دانشگاهیان در یک شبکه ضدظلم، برای مبارزه با جنایات رژیم صهیونیستی دست در دست هم دهند
  • طهرانچی: مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم/ آفت مدارس آموزش حافظه‌محور است
  • بازدید دکتر طهرانچی از ششمین جشنواره فرهیختگان جوان
  • آفت مدرسه‌ها آموزش حافظه‌محور است/ مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم
  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول
  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در شاهرود
  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد